– Til dig, der gerne selv vil kunne gøre noget


#4. MENTALTRÆNING ER FOR ALLE


Mentaltræning er vitterligt for alle – både fordi det er verdens nemmeste måde at meditere på, og fordi alle kan have glæde de positive effekter, der følger af selv kort tids afslappende udøvelse.

Alle aldersgrupper: børn/ unge og voksne kan Mentaltræne, eftersom det både er nemt og behageligt. Alle, der kan finde ud af at lytte til en lydfil, mens de slapper af ca. et kvarter ad gangen, kan opnå fordelene ved denne både magelige, behagelige og effektive form for udvikling. Det er nemlig sådan, det finder sted!

Se mere om hvad andre har oplevet hos Ghita

Flere formål og niveauer

Mentaltræning kan desuden bruges på alle niveauer. Er du udfordret, kan du få det bedre – og er du allerede velfungerende, kan du få det endnu bedre!

Du kan bruge Mentaltræningen på flere planer;
– Dels kan du opnå bedre trivsel og større livskvalitet i kraft af en hel række fordele (dem kommer vi til!)
– Dels kan du arbejde med personlige mål, du ønsker at rykke på! Det kan dreje sig om helt konkrete ting, du ønsker at opnå, inden for f.eks. sport og karriere, men også områder som f.eks. relationer, sundhed, selvværd, kommunikation og al anden personlig udvikling.

“Det betyder, at du kan fastholde, forstærke og videreudvikle din positive udvikling på egen hånd, når du tager hjem fra coachen/ terapeuten/ kurset/ højskolen mv.”

Dit eget redskab

Som dit helt eget redskab, er Mentaltræning også en mulighed for selv at gøre noget for at få det bedre og fungere bedre. Mentaltræning kan sagtens stå alene som redskab, men du kan også bruge det som forstærkende værktøj i kombination med coaching, terapi og al anden personlig udvikling.

Se mere om Mentaltræning hos Ghita

Det betyder, at du kan fastholde, forstærke og videreudvikle din positive udvikling på egen hånd, når du tager hjem fra coachen/ terapeuten/ kurset/ højskolen mv. Samtidig har du har alle fordelene af den meditative praksis og alpha-tilstanden. Derfor er Mentaltræning dit helt eget redskab, såvel som de professionelles.

Hvad får du ud af Mentaltræning?

Du opnår en bred vifte af positive effekter, der alle er med til at understøtte livsglæde og løfte livskvaliteten:

 • Mindre stress 
 • Mindre angst 
 • Mindre bekymringer/ uro/ tankemylder
 • Større indre ro og glæde
 • Større mental robusthed og styrke
 • Større rummelighed og øget ’Pyt-grænse’ 
 • Bedre søvn – både indsovning og søvnkvalitet 
 • Bedre fokus og koncentrationsevne
 • Bedre immunforsvar
 • Øget fysisk afspænding samt smertelindring
 • Øget bevidsthed og indflydelse på egne tanker 
 • Øget mål-indfrielse

Forskning dokumenter disse overvældende generelle fordele ved at udøve regelmæssig mental træning – uanset om det er meditation, mindfulness eller mentaltræning – ikke mindst de senere år, hvor der kommer stadigt flere resultater af forskning på området.

Et redskab til dig, der gerne vil vinde – og dig, der vil have det bedre!

Oprindeligt er redskabet udviklet til elite-sportsudøvere, hvilket fortæller lidt om effektiviteten i forhold til mål-indfrielse! Når der for de bedste af de bedste ikke kan forbedres mere på fysik og teknik – så er mental styrke det, der giver vinderen den afgørende fordel.

Siden har andre taget Mentaltræning til sig som en behagelig og effektiv vej til mental god form: et sundt og stærkt sind. Dermed kan alle nu have gavn og glæde af det, der før var forbeholdt eliten eller det ekstreme. Du kan altså både anvende Mentaltræning til benhårdt at blive bedre til noget, og samtidig opnå bedre trivsel – eller omvendt 😉

Se mere om Ghita

 

Fortsættes…. 😉

 

* Se følgende links om dokumenterede effekter af mental træning/ meditation:
“Meditation forandrer vores hjerner”

“Meditation former hjernen”

“Meditation øger livskvaliteten”