Velkommen til butikken

Her køber du bøger

Her finder du desuden bøger, jeg har læst og haft glæde af. Nogle er lærebøger, andre er fortællinger om relevante emner; hypnoterapi og hypnose, NLP og inspirerende skabere og udøvere af terapiformerne.

Klik på knappen kontakt mig og skriv til mig for at købe bøger.
Alle priser er incl. moms og ekskl. fragt.

Bøger

myvoicewillgo

My voice will go with you

– Edited and with Commentary by Sidney Rosen. 254 s.

DKK 189 ,- /fragt 29,-

Fortællinger og anekdoter om skaberen af moderne hypnoterapi, Milton H. Erickson, og hans helt særlige måde at udøve sin terapi på, som afspejlede hans syn på verden og menneskene, og ikke mindst respekten for og tilliden til den enkeltes iboende ressourcer – samt den gavnlige effekt af humor og drama 😉 Bogen er fyldt med små, finurlige cases og tankevækkende eksempler på de utraditionelle metoder, Erickson gjorde brug af for at opnå den ønskede effekt med sin behandling. Engelsksproget, men underholdende og let læst.


uncommontherpy

Uncommon Therapy

– Af Jay Haley. 314 s.

DKK 189 ,-/ fragt 29,-

Flere fortællinger, cases og anekdoter om skaberen af moderne hypnoterapi, Milton H. Erickson. I denne bog redegør Erickson bl.a. for betragtninger om forskellige livsfaser og giver eksempler på cases og terapi i tilknytning hertil.


hypnoseoghypnoterapi

Hypnose og Hypnoterapi

– Af Jens-Jørgen Gravesen, læge. 328 s.

DKK 349 ,-/ fragt 29,-

Mange, interesante og grundigt beskrevne cases, baggrundsviden, generel information og forfatterens personlige reflektioner på baggrund af et langt liv med pionerarbejde som hypnoterapeut og praktiserende læge. Alt dette gør denne bog til et must for interesserede og udøvere af hypnoterapi. Især ego-state behandlinger med regression er nøje behandlet i bogen, og meget inspirerende og rørende læsning. Bogen kan både læses som et spændende udsagn om hypnosens mange muligheder og store potentiale, også i etablerede lægelige sammenhænge, og kan anvendes som inspirationskilde og opslagsværk efterfølgende.


hypnotherapy

Hypnotherapy

– Af Dave Elman. 338 s.

DKK 499,-/ fragt 29,-

Pioneren Elman har på mange måder udviklet anvendelsen af terapi i medicinsk sammenhæng, og har på denne måde lukket hypnosen ud af terapilokalet. Bogen fortæller om dette udviklingsarbejde og hypnosens store relevans og potentiale på dette anvendelsesområde; bl.a. på grund af hypnosens/ hypnoterapiens forbindelse til det ubevidste sind – sammenhængen mellem krop og psyke. Bogen er direkte til læseren skrevet i et enkelt og ligefremt sprog. Den fortæller detaljeret, med mange og interessante cases og beretninger fra et helt liv med hypnose og hypnoterapi. Et must for interesserede; kan både læses sammenhængende og anvendes som opslagværk.


frafrotilprins

Fra frø til prins

– Af Richard Bandler og John Grinder. 338 s.

DKK 249,-/ fragt 29,-

“Hardcore” NLP bog fra NLP’ens ungdom (1979), da teknikkerne endnu var nyopdagelser. Bogen er direkte transskription fra et seminar med Richard Bandler og John Grinder, og gennemlæsning af bogen er, som at være der selv. Meget uhøjtidelig og underholdende – og til tider let provokerende. Bogens værdi ligger i den enkelthed og tydelighed, nogle væsentlige grundprincipper i NLP, fremstår med. Der gennemføres demonstrationer af teknikker, hvor spørgeteknikker og grundlæggende pointer i NLP demonstreres. Emner i bogen er bl.a. fobier, indlærinssvanskeligheder og uønskede vaner. Bogen er mest relevant for dig, der har noget grundviden om NLP.


sakandugodttroomigen

Så kan du godt tro om igen

– Af Robert Dilts. 338 s.

DKK 249,-/ fragt 29,-

NLP bog om forandring af begrænsende overbevisninger


forandringer

Forandringer

Af Richard Bandler og John Grinder. 224 s.

DKK 278,-/ fragt 29,-

NLP bog om NLP og hypnose