Coaching på Vestsjælland

Optimal præstation
Coaching opstod i elite-sportens verden, hvor det handler om at præstere – bedre end de andre og bedre end din egen præstation i går. Begrebet udspringer af bevidstheden om, at det – med hjernen som dit vigtigste redskab og alle andre parametre lige – er din mentale tilgang til målet, der afgør resultatet.

– for hverdagens vindere
Som det enkle og effektive redskab, det er, bruges coaching i dag på alle områder hvor det er relevant at præstere eller at udvikle sig. Det kan være professionelt, men også f.eks. i sport, kunst, personlig udvikling og hverdagens øvrige udfordringer – alle steder i livet, hvor der er noget, du ønsker at opnå eller at gøre bedre.

En makker, der gør dig skarpere
Ønsker du dig af og til en dedikeret makker, hvis fulde fokus er at hjælpe dig til at komme i kontakt med dine ressourcer? Ønsker du at overvinde forhindringer, skabe selvtillid og styrke de bedste sider i dig? Så er coaching en god løsning for dig. Du vil opleve, at når du afklarer mål og motivation, identificerer udfordringer og skaber positive strategier og ressourcer, skærper du dine redskaber og giver dig selv de bedste forudsætninger for at opnå det, du ønsker. Coaching er et let og enkelt redskab. I Coaching-sessionen forholder vi os til konkrete mål og opgaver, og som rykker dig effektivt på kort tid.

”Hvis jeg havde otte timer til at fælde et træ, ville jeg bruge de første seks på at slibe øksen”. Abraham Lincoln

Klik på knappen kontakt mig her, hvis du vil opleve, hvad coaching kan gøre for dig