Graafland er åben og håndterer Corona – vær OBS på følgende:

Vi kan mødes til sessioner på Strandgården, netop fordi vi overholder gældende anbefalinger for afstand/ hygiejne mv.:

Voksne:

  • Har du eller andre i din omgangskreds symptomer, eller er testet positiv med Covid-19
    – hold dig hjemme og kontakt mig med afbud så hurtigt som muligt!

  • Du behøver ikke være testet eller bære mundbind ved ankomst, eftersom der kun er os to og rigelig plads – vær til gengæld opmærksom på at overholde afstandskrav min. 1 m.

  • Vær sød at spritte hænder af ved ankomst.

  • Jeg tager ikke dit overtøj ved ankomst, som jeg plejer – du bedes venligst selv lægge det, så vi undgår at berøre bøjler mv.

  • Vi har desuden stadig mulighed for sessioner via Skype/ telefon, hvis du ønsker det.

Børn:

I arbejdet med yngre børn, dvs. børn under 12 år, kan det være hensigtsmæssigt at sidde lidt tættere på hinanden, og evt. røre ved tegneredskaber/ genstande mv..  Samtidigt er det i arbejdet med børn ekstra vigtigt, at jeg kan være “mig selv”, nærværende og fri til at fokusere på barnet og processen, frem for at skulle varetage sikkerhed i fht. Corona.

For at kunne være ansvarlig både i forhold til Corona og mit terapeutiske arbejde – så jeg kan gøre mit bedste for dit barn – anbefaler jeg derfor, at barnet med rimelighed kan antages at være Corona-fri før vores session, ved at opfylde et af følgende:

  • Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget.

  • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19.

OBS: Det er intet krav at barnet er testet mv. Kan et af ovenstående ikke opfyldes, må jeg overholde 1 m. afstandskravet og bruge en del af min opmærksomhed på også at være Corona-ansvarlig, frem for 100% at kunne prioritere arbejdet med dit barn.

Jeg ville allerhelst bare arbejde med dig eller dit barn, uden at bruge krudt på alle disse forholdsregler og betingelser – men bliver som alle andre nødt til at forholde mig til det!

 

Kontakt mig!

Vil du bestille en tid, overvejer du en aftale – eller har du bare et spørgsmål – er du meget velkommen til at kontakte mig!

Kontakt mig gerne via mail/ kontaktformular eller telefon 4128 4528, hvis du er i tvivl om noget – så vurderer vi sagen og finder ud af, hvordan vi bedst løser situationen!

Du er desuden altid meget velkommen til at tage kontakt til mig på info@Graafland.dk, eller på mobil 4128 4528, hvis du har spørgsmål eller bare ønsker at høre mere!

Pas på dig selv og andre,
Mange hilser, Ghita