graafland
graafland

Vi arbejder i hyggelige og rummelige lokaler, hvor der er højt til loftet og plads til at udfolde sig. Det er min faste overbevisning at de fysiske rammer påvirker os, og dermed vores evne til læring og udvikling. Her i ’forandrings-værkstedet’ er der rart at være – og rum til udvikling .

Mange klienter kommer hos mig efter årelange forløb hos behandlere, hvor de har opnået stor rationel forståelse for deres problemstilling - uden at dette dog ændrer på tilhørende uønskede følelser eller fastlåste handlemønstre. Jeg lægger vægt på at vi arbejder på flere planer - såvel den erkendelsesmæssige, at du forstår dine reaktioner - men ikke mindst at vi arbejder i de dybere, ofte ubevidste lag, hvor følelser og automat-reaktioner dannes. Der er derfor ofte ’aktivitet’ udover samtale - brug af indre billder, fysiske ankre, eller hypnose, som grundlag for at ændre det, der ligger under den begrænsede rationelle indsigt.

June 9, 2015|

Arbejdet med børn og unge udgør en (meget værdsat) anslået 1/3-del af mit klient-arbejde. Børneklienter mødes med en lille sund snack og en hyggelig og afslappet stemning. Udgangspunktet er at I besøger mig til en en snak, hvor vi lærer hinanden lidt at kende, så dit barn kan tage stilling til om han/ hun har lyst til at komme hos mig og løse sit problem. Jeg arbejder udelukkende med børn og unge, som selv er motiverede for det. Af respekt for barnet – og fordi det giver de bedste resulter.

…børn og unge

June 9, 2015|

Min baggrund er en solid og sammensat vifte af uddannelser, som sikrer at vi har de nødvendige ’værktøjskasser’ til rådighed, uanset hvad vi arbejder med. Her er et overblik: • ICI Master coach samt ICI Mentaltræner • Certificeret Master Hypnoterapeut • Certificeret NLP Terapeut (3-årig uddannelse fra Dansk NLP Institut) • Efteruddannet til arbejdet med børn og hypnose • Desuden kurser i Klinisk praksis samt Førstehjælp • Cand. Arch.

…solid baggrund

June 9, 2015|

Kommer du mere end en enkelt gang, strukturerer jeg den information, vi sammen afdækker i den indledende session, til en rapport. Det giver overblik og viden om alt det, der er nødvendigt for at vi kan arbejde målrettet på din ønskede udvikling. Rapporten fungerer som et fleksibelt værktøj og danner baggrund for mine forslag til relevante redskaber for at du når dine mål. Rapporten sikrer struktur og retning for forløbet, og opdateres ved hver session, så vi arbejder med at skabe såvel positiv udvikling her-og-nu, som langsigtede resultater.

…tjek på tingene

June 9, 2015|

Mange kommer til mig efter årelange forløb hos behandlere, hvor de har opnået rationel forståelse for deres problemstilling – uden dog at have opnået at ændre på tilhørende begrænsende følelser og handlemønstre. Jeg lægger vægt på at vi arbejder på flere planer – både det rationelle; at du forstår dine reaktioner – men ikke mindst at vi arbejder i de dybere, ofte ubevidste lag, hvor følelser og automat-reaktioner dannes. Der er derfor ofte ’aktivitet’ udover samtale – arbejde med metaforer, tegneterapi, fysiske ankre eller hypnose, som grundlag for at ændre det, der ligger uden for den begrænsede rationelle indsigt.

…aktivitet

June 9, 2015|

Jeg oplever at udvikling på én gang er naturlig og fuldstændig konkret – og samtidig kan opleves som flagrende og svær at indfange. Som med sommerfugle… Hvis du griber for hårdt, skader du den. Er du varsomt opmærksom og indstillet på at frisætte den, er det en let og glædesfyldt oplevelse at opleve den folde sig ud.

…forandring

June 9, 2015|

Vi arbejder fra Strandgården, med adgang til skov, strand og eng – kun 9 min. fra Kalundborg og ca. 80 min. fra København. Her er du ude af dine vante cirkler og væk fra alt støj – optimalt for at du kan fokusere på dig selv og det, du ønsker at ændre på. Her er pladsen, roen, luften og frihed til at du kan komme videre. Brug turen hertil som en rejse, der gør dig klar til at opleve nye perspektiver og bevæge dig et nyt sted hen. Beliggenheden giver os samtidig mulighed for at arbejde for ønsket udvikling i rummelige omgivelser eller i det fri, mens vi bevæger os – frem for at sidde stille i et rum og tale. Af og til (især for nogle børn og unge) er det dét, der skal til, for at fokus og forandring bliver mulig. Der er samtidig rig mulighed for at kombinere et besøg hos mig med picnic, strandtur eller at opleve naturen på Røsnæs, eller andre af områdets attraktioner – som kan være med til at gøre det til en god oplevelse. Se under ‘Kontakt mig’ for anvisninger om, hvordan du finder Strandgården. Du/ I er meget velkomne!

…idyllisk beliggenhed

June 9, 2015|
Graafland Inc.
Svenstrupvej 113Kalundborg,
 4400

 Telefon: 41284528
itemprop="email">E-mail: info@graafland.dk CVR: IND CVR
graafland
Pris: 650-5250