Kontakt mig og bestil en tid

Kontakt mig lettest pr. e-mail ved at udfylde nedenstående kontaktformular!

Kontakt mig pr. telelefon på nr. 4128 4528. Jeg er ofte optaget af sessioner, men i så fald er du velkommen til at efterlade en besked, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.Bestil tid online nemt og hurtigt her fra hjemmesiden ved at klikke her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

Emne

Din besked

map_icon
Find mig
Du finder mig her, se Kraks kort:

Graafland | bedre nu
Vesterbrogade 161, 1. th.
1800 Frederiksberg C.

– lige ved Rahbeks Alle og tæt på krydset Vesterbrogade/ Platanvej.

Med offentlig transport kommer du nemt til og fra med bus nr. 6A (busstop Barfods skole).

Er du i bil, er der som regel parkeringsmulighed på Rahbeks Alle; eller Vesterbrogade i dagtimerne, hvor der er 2-timers parkerings zone. – Husk at sætte P-skiven, og at afsætte tid til at finde en plads forud for session start.

Godt at vide i øvrigt
Der er intet venterum, eftersom jeg lægger vægt på at de fysiske rammer er hjemlige og uformelle. Ring derfor venligst ikke på dør-telefonen tidligere end. 5-10 min. forud for den aftalte tid, da jeg er i gang med at forberede din session.

Bruger du kontaktlinser kan det til hypnoterapi være godt at have briller med eller på, hvis du normalt oplever ubehag med linserne ved lukkede øjne i tidsrum op mod en halv time.

Se, hvad du i øvrigt kan forvente af en session, på siderne NLP og Hypnoterapi. Du kan også maile til mig, hvis du har spørgsmål, som du ikke kan få svar på her på siderne.

Firmadata
Graafland | bedre nu
v. Ghita Lauth Graafland

CVR-nr 32573738

Konto i Danske Bank: Reg. nr. 3409 Konto nr. 0010637058