Velkommen til Graafland

Velkommen til udvikling
At blive den bedste udgave af dig selv starter med en beslutning om at gøre noget ved dit problem eller dit mål. Én positiv forandring lægger grunden til positive spiraler. Det første, vigtigste – og sværeste – skridt er ofte selve beslutningen om at gøre noget ved problemet !

Sådan arbejder vi
Når du er her, har du min udelte opmærksomhed. Jeg lægger vægt på at have tid til den enkelte, og på at skabe et rum, hvor du får ro til at nå frem til dine egne indsigter. Målet er personlig udvikling, der er forankret på det bevidste såvel som det ubevidste plan, og som giver dig de bedste forudsætninger for at du opnår det, du ønsker i dit liv.

Varige resultater – her & nu !
Du vil opleve at vi arbejder på at skabe positive forandringer for dig her og nu, og samtidig at fjerne de dybtliggende indre dynamikker, der er årsag til at dit problem opstår, sådan at du opnår både udvikling her og nu – og langtidsholdbare resultater.

Du er specialisten på dit liv
Det er dig, der bestemmer indholdet og tempoet under en session. Min opgave er at følge dig og guide dig gennem processer, hvor du selv finder de ressourcer og løsninger, der skal til, for at de virker og gør en forskel i dit liv. Min vigtigste forudsætning er at møde dig, der hvor du er, med respekt for dig og dit udgangspunkt. Jeg har naturligvis tavshedspligt, så alt hvad der bliver sagt og gjort under sessionen, forbliver fortroligt.

Du er ekspert på dit eget liv, og det er i princippet dig, der kender problemet – og dermed løsningen på det – også selv om det ikke føles sådan. Ofte “klumper” problemstillinger sammen til tilsyneladende uoverskuelige og uløselige knuder, som betyder at vi ikke kan se, hvor vi skal ende eller begynde. Mit arbejde består i at hjælpe dig til at holde rede på trådene og se tingene klart og adskilte, og til at frigøre din viden om, hvad der skal til, for at du når dine mål – ud fra din ekspert viden om dig selv og dit eget liv.

Redskaberne til forandring
Vi har mange ’værktøjskasser’ til rådighed, eftersom jeg er både solidt og bredt uddannet. Det betyder at der er meget gode chancer for at vi har de redskaber, du skal bruge! Kognitiv NLP-terapi, Mentaltræning, Coaching og Hypnoterapi arbejder på en gang meget præcist og meget kreativt og er hver især anerkendt for deres målrettede forløb. Hver for sig – og sammen – udgør de stærke, effektive og omsorgsfulde redskaber til forandring. Du vil hos mig møde den blanding af kognitiv samtale-terapi, coaching, mentaltræning og hypnose, som matcher dig og din situation, og sikrer dig de bedste resultater.

Jeg ser frem til at møde dig,
Mange hilsner,

Cand. Arch., Arkitekt MAA

Godkendt Registreret Behandler,
ICI Master Coach,
ICI Mentaltræner
NLP Master terapeut og NLP Counselor,
Certificeret Master Hypnoterapeut