Rygestop Vestsjælland – Bestil Nu!

Vil du være røgfri i 2021 ?

RYGESTOP MED HYPNOSE:

  • Let og behageligt røgfri – med hjælp fra effektive redskaber og støtte fra dit ubevidste sind
  • Rygestop og sundere livsstil – uden savn!
  • Fokus på tryghed og erfaring

Det er lettere end du tror!

Med den rette hjælp og støtte til at nå dit mål, vil du blive overrasket over, hvor nemt du bliver ikke-ryger. Hypnose støtter “hele dig” i at blive røgfri. Når både dit bevidste rationelle sind og de dybtliggende ubevidste lag, arbejder for at du bliver let og bekvemt røgfri – sker det oftest uden savn og uden at nye afhængigheder opstår.

Positiv kontrol over dig selv og dit liv

Det kræver for næsten alle kun en enkelt session, for at du kan gå røgfrit videre med en sundere livsstil og fri af afhængighed. Til gengæld tager vi os den tid der skal til, for at det virker: en session varer 1½ – 2 timer. Jeg har i årenes løb foretaget masser af rygestop, og det er som regel en fantastisk oplevelse at hjælpe til med så vigtig og positiv en beslutning! For at det virker, er det vigtigt, at du har tillid og føler dig tryg ved mig som din samarbejds-“makker” og det er min opgave at sikre, at du føler dig i gode hænder! Med Rygestop-raketten har du desuden trygheden ved tilbuddet om billige opfølgende sessioner til at støtte dig i din målsætning – det er dog stort set aldrig nødvendigt 😉

Bedre livskvalitet som røgfri

Når du bliver røgfri, giver du samtidig dig selv en masse: sundhed og bedre livskvalitet, frihed for afhængighed, rige smags- og duftoplevelser, friskere hud, lugt og lunger, lettere adgang til motion og sund livsstil, bedre økonomi, god samvittighed og sund kontrol over dig selv og dit liv. Fortsæt evt. selv listen. Du kender selv bedst de vigtigste grunde til, hvorfor netop du skal være røgfri nu.

“Jeg oplevede at min rygetrang forsvandt med det samme og at de tankemønstre, jeg havde omkring rygning forsvandt. Her 6 måneder efter er min rygetrang fortsat væk, og erstattet af en behagelig lettet følelse af fortsat pleje af min personlige sundhed”

Er du motiveret til rygestop?

Når du skal være røgfri, er din motivation afgørende. Det er naturligt og helt OK at være usikker eller bekymret, men du skal have et oprigtigt ønske om at blive ikke-ryger. På en skala fra 1 – 10, skal du minimum ligge på 7 – 8 i dit ærlige ønske om at lægge din dårlige vane bag dig og blive røgfri nu – ellers er det formålsløst at gå i gang. Til gengæld: når du er ægte motiveret, er det både realistisk og lettere end du tror at lægge din vane bag dig og blive fri af røg og afhængighed.

Jeg har gennem årene arbejdet sammen med rigtigt mange mennesker om at de blev røgfrie – også en lang række mennesker, der havde “prøvet alt”, før de kom til mig. Bl.a. har jeg haft rigtigt gode resultater med mennesker med KOL og andre, tilsvarende alvorlige sygdomme – netop fordi vi arbejder 100% grundigt og 100% individuelt med netop dig og dine særlige grunde til, at du har røget – og at du nu skal stoppe!

”Jeg har ikke lyst til og behov for at ryge længere – jeg har sluppet min “bedste ven”!”

Du får fuld kontrol
over hele linjen med Rygestop-raketten:

  • din rygestop – session tilpasses og skræddersyes netop til dig og dit rygestop; Vi arbejder grundigt med netop det, der virker for dig!
  • dit liv og helbred – hvis du vil være røgfri nu, bliver du røgfri!
  • dit rygestop-forløb – du bestemmer selv antallet af sessioner; hvis du ønsker en eller to støttende opfølgende sessioner, sker det til reduceret pris. Du behøver først efter hver enkelt session at tage stilling til, om du ønsker/ behøver flere sessioner.
  • du får behagelig, effektiv hjælp og støtte til rygestop med NLP og hypnose

Forestil dig dit røgfri liv!

Forestil dig, du har givet dig selv og dem, du holder af, gaven af dig med den livsstil du ønsker dig; sund, stærk, glad og fri ;.)
KLIK PÅ KNAPPEN kontakt mig her, og bestil tid nu, hvis du vil være ikke-ryger i 2021.
Jeg vil glæde mig til at høre fra dig,
mange hilsner, Ghita 😉

Se mere om, hvad andre har opnået hos Ghita
Se mere om Ghita