Selvværd

Få bedre selvværd og selvtillid med effektiv hypnoterapi og mentaltræning.

Registreret Behandler, NLP Master Counselor, Master Hypnoterapeut og ICI Mentaltræner

  • Effektiv behandling af lavt selvværd
  • Solid erfaring og uddannelse
  • Fokus på tryghed

Et menneskes selvværd kan siges at være det fundament, som alle hans eller hendes strategier her i livet står på. Et manglende selvværd giver et skrøbeligt fundamentet, og det vil forplante sig til andre områder i livet, uanset hvor begavede, flittige eller dygtige, vi er.

Lavt selvværd kommer til udtryk på utallige måder – livsfokus og robusthed i forhold til forandringer og modgang, problemer med omsorgsevne, egenomsorg, spisning, overspisning/ spiseforstyrrelser, vrede, glæde, bekymringer, angst, jalousi, præstation, afhængighed, stress, skyld, skam, sygdom, sex, og evne til at elske både andre og sig selv. Derfor er selvværd et tema, der ofte dukker op i udkanten af de emner, der i øvrigt er fremme.

Bedre selvværd giver bedre livskvalitet
Ved at styrke sit selvværd er det dermed ofte muligt at forandre og forbedre din livskvalitet på en hel række andre områder i livet. Når fundamentet i form af selvaccept er sundt, bliver det lettere ikke hele tiden at skulle leve op til noget, ikke at tage tingene så tungt, lettere at sætte grænser, sige til og sige fra, at stå ved dig selv, have tillid og bedre selvtillid, gå efter det, du virkelig ønsker, og at opnå det.

Et højt eller lavt selvværd er noget, der udelukkende foregår inde i dig selv, men som er grundlagt af andre. Selvværdet grundlægges i den tidlige barndom, som en del af en “arv” fra vores forældre, søskende, og senere skolegang og øvrige nærmiljø, som de fleste før eller siden gør op med på andre områder i livet. Det er værd at lægge mærke til, om du er vokset fra det billede af dig selv, du er vokset op med fra andre, og ønsker at “opdatere” dit selvbillede og selvværd, til den person, du føler dig som i dag.

Lavt selvværd kan behandles
NLP og hypnoterapi er begge nænsomme, dybdegående og effektive redskaber til at opdatere vanetingede tanker og selvbilleder, og skabe et styrket selvværd. Tilsammen sikrer de teknikker, der gør det muligt at “rydde op” i fortiden og de ubevidste forudsætninger om, hvem du er, og skal være her i verden. Herfra kan der fremadrettet skabes nye, mere konstruktive selvbilleder, vaner og strategier, som giver dig større frihed og flere handlemuligheder.

Læs mere om selvværd og behandling af dårligt selvværd, klik her.

Klik på knappen kontakt mig nu, hvis du vil gøre noget ved dit problem.