04. september 2013
I dag er ingen i tvivl om den afgørende gavnlige forskel, motion og sund livsstil medfører for helbredet – fysisk og psykisk. Der går nærmest ikke en uge, uden at vi gennem medierne får ny viden om hvor betydningsfuldt kost og motion er for både længden og kvaliteten af vores liv. Flere og flere tænker da også over hvad de spiser, og stadigt flere dyrker jævnligt motion, men for mange bliver det ved tanken – og den dårlige samvittighed.

På trods af viden og gode intentioner kan det være en udfordring rent faktisk at gøre noget anderledes end man plejer – rent faktisk at komme ud at døren og til træning, at lade basserne til morgenmødet stå, at tage trapperne frem for elevatoren, eller at weekendhygge ved at gå/ løbe i skoven i stedet for at se en film med slikskålen bekvemt parkeret under højre hånd.

Ofte er det eneste, der kommer ud de gode intentioner, trangen til at slå sig selv i hovedet, når det heller ikke blev i denne uge, beslutningerne blev fuldt op og livsstilen lagt om. Det kommer der sjældent noget godt ud af.

Der er mange grunde til at det er svært at lave om på ‘det, jeg plejer’. Det er her, terapi og coaching kommer ind, med tilbud om en sparringspartner med overblik og med egnede redskaber, der kan fastholde din beslutning og samarbejde med dig om at fjerne dine forhindringer for at opnå dit mål. Hjerneforskning giver bedre og bedre indblik i, hvad både forhindringer og løftestængerne drejer sig om – og dermed hvad der skal til for
at gøre det lettere at skabe de ønskede forandringer!

Kategorier