Hvad kan vi arbejde med?

Alle disse problemstillinger samarbejder jeg med klienter om regelmæssigt. Jeg samarbejder også med mine klienter om utallige andre problemstillinger eller temaer, og kombinationer af dem.

Du behøver ikke passe ind i en bestemt ’kasse’ for at vi kan arbejde sammen om din problemstilling. Det er ikke engang nødvendigt at du præcist ved, hvad det er, du ønsker at arbejde med. Du mærker måske bare en utilfredshed eller en uforløsthed, som fortæller dig, at ’noget kan blive bedre’. Så er det en del af vores samarbejde at lokalisere og konkretisere det, der vil fungere som løftestang for at du kommer videre i dit liv – bedre.

Det vigtige er dermed, at det ikke så meget er indholdet i problemstillingen, der er afgørende for om vi kan arbejde med den, men strukturen.

Hvis sætningen: ”Jeg oplever at jeg lige nu reagerer/ har det på en anden måde, end jeg egentligt ønsker – det vil jeg gerne ændre på” er sandt for dig – kan vi arbejde sammen om at ændre det!

Jeg arbejder med både børn og voksne fra min klinik på Vestsjælland. Beliggenheden er fredelig og idyllisk, og danner dermed de bedste rammer for at arbejde med de udfordringer, du kæmper med.

Klik på knappen kontakt mig nu, hvis du har noget, du ønsker at ændre på.