Se hvad andre har oplevet hos Ghita

“Kære Ghita
En lille sommerhilsen fra mig, hvor jeg endnu engang vil sende dig en kæmpe tak for at hjælpe mig så meget på vej. Jeg var i London i juni og lige kommet hjem efter lang ferie i Barcelona.
Jeg har ingen udfordringer med flyvningen, og sender dig en tanke hver gang jeg sidder i flyet.
Jeg anbefaler dig til alle og du får snart besøg af min veninde.
Tillykke med alt dit nye, lyder dejligt og spændende.

Kærlig hilsen og god sommer 😊 Charlotte A.”


“Kæreste Ghita.
Jeg tænker tit på dig og hvor taknemmelig jeg er for, at det lige præcis var dig jeg stødte ind i, da jeg startede hos dig for måske 2 1/2 år siden. Alle mine timer hos dig har helt klart rykket mig et andet sted hen ift mig selv, og mit selvværd har det godt.
Jeg fik også en enkel rygestop hypnose og jeg har nu ikke røget i mere end to år.
Alt i alt Ghita, du er med mig i mit indre og jeg sender dig tit og ofte mange taknemmelige tanker.
Du gjorde en kæmpe forskel for mig.
Kærligst J ”


“Kære Ghita. 

Mathilde og jeg vil gerne sige tak for din hjælp!
Du har åbnet en masse mentale døre, og har været en stor del af den ændring, der har været i Mathildes trivsel hen over vinteren. Nu slutter forløbet og vi vil sammen arbejde videre ad den vej, du har vist os.
Tusind tak, 
knus, Mathilde og Sine”


“Hej Ghita
Det viker kan jeg bare sige nu har jeg være ude at løbe 2 gange og der er ikke være noget med at jeg har hafe denne fornemmelse af knuen
Super dejligt, nu skal jeg så bare overbevise mig selv om at jeg kan godt kan løbe også uden at stoppe men det skal nok komme
Selv min mand har mærket forskel og kunne høre på mig at det virkede
Det er bare så godt – 1000 tak for din hjælp!”

Ivonne

“Kære Githa,
Vores søn S har gået hos dig tidligere i forbindelse med en fobi han har haft for fugle. Den er lykkeligt forsvundet efter det, og S tænker ikke mere over at fugle kan være farlige.
Vi skriver til dig da vi håber at du vil kunne tale med ham, om nogle af de ting han tydeligvis går og tumler med nu. Da du kender lidt til hans historie og har et super godt tag på ham, så håber vi at du vil kunne hjælpe ham.”
De bedste hilsner, S’s mor