Se hvad andre har oplevet hos Ghita

”Kære Ghita – Allerførst tak for sidst!

Det har været helt utroligt, som det har virket. Jeg har overhovedet ikke fokus på søde sager mere. Det er meget mærkeligt, når jeg tænker over det, men skønt at have sluppet det tag, det havde i mig. Så tusind tak!

Mange hilsner
Marianne”


“Kære Ghita

Min rejse hos dig var virkelig et “turning-point”! De penge jeg brugte til at “gå” hos dig er nogle af de bedste penge, som jeg nogensinde har givet ud!”

JU


“Hej Ghita

Efter jeg blev hypnotiseret i går var jeg været i en helt drømmeagtig virkelighed. Utroligt trygt.
Jeg er fuldstændig imponeret over hypnosens kræfter, og det jeg oplevede er noget af det smukkeste jeg nogensinde har oplevet. Jeg er overbevist om at jeg kommunikerede med det inderste af mig selv og samtidig med det yderste af universet.
Mange kærlige hilsner og uendelig god energi til dig,”
GL


“Kære Ghita!

Tusinde tak for i går og for snakken – jeg er VIRKELIG taknemmelig for din store hjælp, gode spørgsmål og råd. Vores samtale har i den grad bidraget til, at jeg har fået en ro på nogle tanker.

Med ønsket om en rigtig dejlig dag. Og jeg glæder mig til at vi ses igen.”
Kh T


“Hej Ghita
Tak for sidst det var hyggeligt. S. syntes også det var hyggeligt og blev tryg ved dig.
Igen tusinde tak, du udfører små mirakler! 🙏
kh T, mor til S, 7 år”


”Hej Ghita
I dag har jeg været i fuldstændig balance. Jeg vil forklare det med at sige at jeg ikke er ‘oppe og køre’, men jeg er det jeg vil være; et menneske der har det godt. Så simpelt.

Der er bare den her “mmmmmmmmmmmmmm” følelse i hele mig. Meget specielt og fantastisk! Uanset hvad er det absolut ikke sidste gang jeg skal hypnotiseres af dig.

Jeg vil gerne takke dig for at være der for mig og guide mig. Jeg kunne ikke have haft en bedre oplevelse. Jeg kunne mærke fra vi begyndte at snakke, at vi havde en helt speciel connection, og at du forstod hvem jeg var, sådan rigtig dybt.
Tusind tak!!!
G, 21 år


“Kære Ghita
En lille sommerhilsen fra mig, hvor jeg endnu engang vil sende dig en kæmpe tak for at hjælpe mig så meget på vej. Jeg var i London i juni og lige kommet hjem efter lang ferie i Barcelona.
Jeg har ingen udfordringer med flyvningen, og sender dig en tanke hver gang jeg sidder i flyet.
Jeg anbefaler dig til alle og du får snart besøg af min veninde.
Tillykke med alt dit nye, lyder dejligt og spændende.
Kærlig hilsen og god sommer 😊 Charlotte A.”


“Kæreste Ghita.
Jeg tænker tit på dig og hvor taknemmelig jeg er for, at det lige præcis var dig jeg stødte ind i, da jeg startede hos dig for måske 2 1/2 år siden. Alle mine timer hos dig har helt klart rykket mig et andet sted hen ift mig selv, og mit selvværd har det godt.
Jeg fik også en enkel rygestop hypnose og jeg har nu ikke røget i mere end to år.
Alt i alt Ghita, du er med mig i mit indre og jeg sender dig tit og ofte mange taknemmelige tanker.
Du gjorde en kæmpe forskel for mig.
Kærligst J ”


“Kære Ghita. 

Mathilde og jeg vil gerne sige tak for din hjælp!
Du har åbnet en masse mentale døre, og har været en stor del af den ændring, der har været i Mathildes trivsel hen over vinteren. Nu slutter forløbet og vi vil sammen arbejde videre ad den vej, du har vist os.
Tusind tak, 
knus, Mathilde og Sine”


“Hej Ghita
Det viker kan jeg bare sige nu har jeg være ude at løbe 2 gange og der er ikke være noget med at jeg har hafe denne fornemmelse af knuen
Super dejligt, nu skal jeg så bare overbevise mig selv om at jeg kan godt kan løbe også uden at stoppe men det skal nok komme
Selv min mand har mærket forskel og kunne høre på mig at det virkede
Det er bare så godt – 1000 tak for din hjælp!”

Ivonne

“Kære Githa,
Vores søn S har gået hos dig tidligere i forbindelse med en fobi han har haft for fugle. Den er lykkeligt forsvundet efter det, og S tænker ikke mere over at fugle kan være farlige.
Vi skriver til dig da vi håber at du vil kunne tale med ham, om nogle af de ting han tydeligvis går og tumler med nu. Da du kender lidt til hans historie og har et super godt tag på ham, så håber vi at du vil kunne hjælpe ham.”
De bedste hilsner, S’s mor


“Kære Ghita.
Tusinde tak for din kæmpe hjælp
Jeg kom op at flyve og var så rolig gennem hele kurset og under begge flyveture. Jeg var mig selv i det hele og rigtig god til det!!
Ingen angst eller klaustrofobi…
Jeg vil helt sikkert anbefale dig til alle jeg møder med udfordringer, og vi ses helt sikkert igen.”
Tak, En flyvende Charlotte ️


“Hej Ghita,
Har tænkt et stykke tid på at skrive denne mail.
Tusinde tak for din hjælp….Havde en fantastisk dag med masser af udfordringer.
Jeg var undervejs positivt fattet og var Ikke angst.
God sommer herfra.”
Kind regards, O


“Kære Ghita – jeg vil blot sige tak for i går!
Som altid sidder jeg tilbage og virrer lidt med hovedet, fordi jeg på en måde føler, at jeg har været med i noget magisk virkningsfuldt. Sådan føles det hver gang, også selv om jeg er klar over, at forklaringen er noget mere pragmatisk.

Under alle omstændigheder vil jeg endnu en gang sige tak for din straight, grundige og empatiske måde at arbejde på. Jeg sætter meget pris på det – tak.”

Mange gode hilsner, Helle


…”Jeg vil uden at tøve anbefale Graafland NLP og Hypnoterapi til andre !!!”

Malene, 25 år

… “Jeg må altså lige melde tilbage til dig – fordi det var da den mest fantastiske oplevelse, at prøve hypnose…”

Marie-Louise, 46 år

“Det har overrasket mig, at det har hjulpet mig så meget ! Det er længe siden jeg har haft det så godt, på trods af, at jeg lige nu går igennem en masse ting på det personlige plan. Jeg har fået et helt nyt syn på livet !”

Malene, 25 år

“Jeg har ikke trangen til alt det usunde så det er jo fantastisk.
Og jeg kan hvad jeg vil, og tror på det :-)”

Jette, 38 år

“At komme fra en session med Ghita er som at blive født på ny mentalt, metoderne er enkle og sikre, alt det jeg tumlede med oppe i hoved er blevet sat på plads, jeg har fået et nyt liv. Et liv uden jalousiens svære tanker, som jeg konstant havde hele tiden, ja hver time.Jeg har efter at have været hos Ghita 5 gange, oplevet at jeg har fået ro på mit liv, til gavn for min kæreste og børn.

Jeg føler mig stærk som aldrig før og klar til at møde alle livets udfordringer. Alt føles bare lettere.”

Henrik, 46 år

“Jeg havde mit første møde med Ghita og NLP hypnose i efteråret 2010 da jeg havde besluttet mig for at stoppe med at ryge – og jeg har været røgfri lige siden.

Derfor kontaktede jeg Ghita igen da jeg i gennem længere tid har kæmpet med en lidt speciel social fobi, nemlig at tale et fremmedsprog jeg har studeret i efterhånden mange år.Fællesnævneren for de to problematikker er, at de var bundet op på nogle helt andre følelser, end jeg nogensinde kunne have forestillet mig. Og Ghita var exceptionel til at hjælpe mig med at kategorisere disse følelser og få puttet dem de rigtige steder hen, så tingene ligesom faldt på plads.

Jeg har ikke lyst til og behov for at ryge længere – jeg har sluppet min “bedste ven”, og jeg kan nu stole på, at andre ikke vil grine af mig, hvis jeg taler deres sprog – at mennesker i bund og grund vil mig det godt.

Hypnose kan ud fra min historie lyde som en mirakelkur for alskens problemstillinger, men det tager selvfølgelig en hel del erkendelse og hårdt arbejde at indse, hvordan man ofte får spændt ben for sig selv.Men Ghita er en fantastisk støtte fordi hun evner at få mig til at føle mig helt tryg i hendes kyndige hænder.”

Dianna, 26 år

“Vi har fået vores glade og sprudlende pige igen med masser af selvværd og overskud til vennerne”…

Mor om Kathrine, 13 år

… “Mange tak for hjælpen, jeg har virkelig kunne bruge de ting jeg lærte !”…

Louise, 21 år

“Jeg vil helt sikkert anbefale andre hypnose ved Ghita; hvis man tør at tage springet og give sig hen, får man ikke bedre støtte til at klare livets udfordringer end her”…

Diana, 26 år

“Sessionerne har hjulpet mig med at blive og være mig selv. Min erfaring er, at det er lidt ligesom en drøm, hvor man selv kommer med billederne, og i de fleste tilfælde også betydningen. Sessionerne har været en stor hjælp for mig, især når jeg har været “ved siden af mig selv”.

Jeg har oplevet sessionerne som ekstremt behagelige. Hvor man er i total i ét med sig selv, finder frem til sin kerne og “problemet” kommer op til overfladen og er til at arbejde på.

Det vigtigste for mig var at finde mig selv og blive bedre til at føle mine egne følelser – og det har sessionerne hjulpet mig godt på vej med !De bedste hilsner fra Marie”

Marie, 21 år

“Jeg er i godt humør og ser lyst på fremtiden. Jeg er under alle omstændigheder forbavset over det foreløbige resultat”…

Gitte, 45 år

“Jeg er altid gået videre fra dig med højt løftet pande og en ufattelig appetit på livet”…

Dianna, 26 år

“Kære Ghita

Da jeg startede hos dig, var jeg fuldstændig styret af min indre sukkernarkoman og min indre “Pac Man”, som var grådigheden selv. Jeg følte, at jeg havde løbet panden mod muren og var ikke selv i stand til at arbejde mig ud af situationen uden hjælp.

Men allerede efter de første besøg hos dig oplevede jeg kæmpe forandringer. Du fik lynhurtigt arbejdet dig frem til kerneproblemet og gav mig de rigtige redskaber til min fremtidige udvikling.

Din indre ro, dit positive væsen og enorme nærvær gjorde det til en sand fornøjelse at arbejde med dig. Du skabte en tryghed for mig, som lagde stort grundlag for min udvikling.

Jeg føler i dag, at jeg er i fuld kontrol over mine følelser, mine spisevaner og mit liv, og har etableret et godt samarbejde med mine to indre “venner”.

Jeg er dybt taknemmelig over alt det du har hjulpet mig med. Det er nok heller ikke sidste gang du får mig at se.

Knus og kærlige hilsner, Mie
P.S. Vil skænke dig en tanke, når jeg om få uger løber halvmaraton.”

Mie, 31 år

“Jeg føler, at hun, hver gang vi mødes, viser oprigtig interesse i mig og mit liv, og samtidig også formår at stille de rigtige spørgsmål – og nogle gange hjælpe med at stille tingene på spidsen for at give et klarere billede af situationen.Mine møder indledtes altid med en samtale, der føltes at vare lige så længe, der var behov for for Ghita til at sætte fingeren på sagens helt rigtige kerne. Og det rigtig gode ved denne slags terapi er, at forandringerne kommer indefra mig selv.
Venlige hilsner Dianna”

Dianna, 26 år

“Hej Ghita

En lille tilbagemelding om at jeg oplevede sessionerne hos dig som meget rolige, intense og meget respektfulde. Hvor du tog dig tiden til lige netop mit issue. Du var til stede og du lod mig selv finde svarene i mig selv.

Efterfølgende oplevede jeg en ro i troen på mig selv og det issue, som jeg bragte på banen.
For mig har det betydet større ro og en næsten uovervindelig tro…

knus og tanker herfra.. TB

“Jeg har fået så meget ro i sindet og kan slet ikke huske at jeg har været så pessimistisk og tvær. Jeg lever livet fuldt ud, og vil aldrig nogensinde mere ende i den rene elendighed igen” …

Jesper, 44 år

“Jeg oplever det som om jeg fuldstændigt har lagt mine gamle “nykker” (reaktionsmåder) på hylden med ro i sindet. De er ikke nødvendige mere og det er bare en utrolig lettelse.Tænk at der skulle så lidt til at flytte på noget, som har fyldt og frustreret så meget gennem tiden!! Mange tak for hjælpen, Jeg vil helt sikkert anbefale andre at bruge dig.”

DB, 46 år

…”Jeg følte, at jeg havde løbet panden mod muren og var ikke selv i stand til at arbejde mig ud af situationen uden hjælp.Men allerede efter de første besøg hos dig oplevede jeg kæmpe forandringer. Du fik lynhurtigt arbejdet dig frem til kerneproblemet og gav mig de rigtige redskaber til min fremtidige udvikling”…

Mie, 31 år

…”For mig har det betydet større ro og en næsten uovervindelig tro”…

Tina, 33 år

“Efter bare 1. besøg startede en healing af skyld-følelse i forbindelse med min fars død.Nu efter 3 besøg er min tavle af tilsidesatte uoverskuelige udfordringer blevet vasket ren og erstattet af overblik, overskud og beslutsomhed.”

Zandra, 46 år

“jeg har kunnet håndtere mine problemer på en måde, som jeg har ikke har kunnet før – jeg ville normalt være “gået ned med flaget”…

Marlene, 25 år

“En stor tak til dig for at du har hjulpet vores datter videre. Du vandt hurtigt hendes tillid og gav hende nogle gode redskaber til at arbejde med sig selv”…

Mor om K, 12 år

…”Jeg føler mig stærk som aldrig før og klar til at møde alle livets udfordringer. Alt føles bare lettere”…

Henrik, 46 år

…”Jeg fik utrolig meget ud af vores samtaler! Følte stor tillid og tryghed.
Mange gode aha-oplevelser og åbenbaringer. Mange gode værktøjer til at vende tankerne til det positive. Spændende og fantastiske koblinger mellem fortid og nutid”…

Mette

“Jeg har ikke lyst til og behov for at ryge længere – jeg har sluppet min “bedste ven”…

Dianna, 26 år

“Elias har ikke længere problemer med at være alene, når det er mørkt, han kan spille, se tv og han kan falde i søvn uden at høre lyde”…

Mor om Elias, 9 år

“Det vigtigste for mig var at finde mig selv og blive bedre til at føle mine egne følelser – og det har sessionerne hjulpet mig godt på vej med !”…

Marie, 25 år

” Kære Ghita

Jeg lovede at sende dig en tilbagemelding når jeg havde afholdt kurset. Kurset gik rigtigt fint og jeg havde ingen problemer med at stille mig op og fortælle foran kursisterne.

Jeg oplever det som om jeg fuldstændigt har lagt mine gamle “nykker” (reaktionsmåder) på hylden med ro i sindet. De er ikke nødvendige mere og det er bare en utrolig lettelse. Tænk at der skulle så lidt til at flytte på noget, som har fyldt og frustreret så meget gennem tiden !!

Mange tak for hjælpen,

Jeg vil helt sikkert anbefale andre at bruge dig.
Mange hilsner, DB”

DB, 46 år

“Hej Ghita, Ville bare lige fortælle dig at det gik helt vildt godt til min eksamen i dag! Jeg tog det helt roligt og fik en god karakter.

Mange tak for hjælpen, jeg har virkelig kunne bruge de ting jeg lærte!
Go’ sommer”

Luise 21 år

“Kære Ghita
Efter dine behandlinger har jeg ikke været nervøs, andet end at jeg kan være spændt. Det er så dejligt! Jeg kan også mærke at jeg er meget bedre til at være mig selv i situationer hvor jeg før ville have været en helt anden person end den jeg er.

Jeg har følt mig meget tryg under vores samtaler/sessioner hvor du har været afslappet og menneskelig at være sammen med og det er jo helt fantastisk.

Jeg vil takke dig mange gange for din hjælp der har gjort at jeg er i stand til være mig i alle situationer.

Der er ingen tvivl fra min side om at jeg vil anbefale dig til andre der har brug for terapi.

Mange hilsner
100% Sandra”

Sandra

“Hej Ghita. Vil bare lige fortælle dig at det går fantastisk godt. Jeg kunne ikke rigtigt føle så meget da jeg gik fra dig den dag, men der er helt klart sket noget.

Jeg har ikke trangen til alt det usunde så det er jo fantastisk. Og jeg kan hvad jeg vil, siger jeg ofte til mig selv, og tror på det 🙂

Så ville egentlig bare fortælle dig at du har gjort noget fantastisk for mig, eller med mig. Så tak 🙂
Hilsen J”

J, 39 år

“Kære Ghita

Behandlingen hos dig har haft stor betydning for mig, og har hjulpet mig igennem en rigtig svær tid, fordi jeg har kunnet håndtere mine problemer på en måde, som jeg har ikke har kunnet før – jeg ville normalt være “gået ned med flaget”.

Jeg har prøvet andre former for terapi, men aldrig mere end 1-2 gange. Denne gang har jeg fuldført. Den store forskel er, at jeg har følt mig tryg, velkommen og ikke bare følt mig som en “pengemaskine”.

Det har overrasket mig, at det har hjulpet mig så meget ! Det er længe siden jeg har haft det så godt, på trods af, at jeg lige nu går igennem en masse ting på det personlige plan. Jeg har fået et helt nyt syn på livet !

Jeg vil uden at tøve anbefale Graafland NLP og Hypnoterapi til andre !!!”

Kh MB”

“Egentlig oplevede jeg ikke at være i decideret trance, mens jeg var det. Det er først her efterfølgende, jeg kan mærke, hvor dybt jeg var.Jeg oplevede en stor efterreaktion. Jeg har haft min babyudgave med mig lige siden i tirsdags – på en meget skøn og helende måde”…

ML, 46 år

Kære Ghita, Jeg fik utroligt meget ud af din behandling, som jeg stadig bruger i mit liv.

Jeg fik kontakt til den mere vilde side, og også til den side som vil beskytte mig og give mig omsorg.

Mette, 44 år

“Kære Ghita. Jeg syntes virkelig jeg kan mærke meget forskel, det er pludselig ikke mere helt så vanskeligt at gå forbi slikafdelingen i supermarked mere.

Kage har jeg ikke særlig meget lyst til, chokolade er minimalt hvad jeg spiser. Jeg har købt vingummi, men der er masser tilbage. 3-5 stk er nok, hvis jeg virkelig trænger til noget sødt… det er virkeligt sjovt at opdage, at lysten ikke overstyrer logikken, det er en stor hjælp i hverdagen.

Efter sidste hypnose var jeg meget frisk. Jeg cyklede langt, 20 km, og det er meget for mig, der ikke har cyklet hele vinteren. Jeg er i godt humør og ser lyst på fremtiden.

Jeg håber du har det godt og at andre klienter også får øjnene op for dine evner. Jeg skal gøre mit til at hjælpe, hvis jeg støder på nogen der kunne bruge en god hypnose.
Mange hilsner og gode tanker fra GW”

GW, 45 år

“Jeg har prøvet andre former for terapi, men aldrig mere end 1-2 gange. Denne gang har jeg fuldført.Den store forskel er, at jeg har følt mig tryg, velkommen og ikke bare følt mig som en “pengemaskine”…

Malene, 25 år

Hej Ghita, Behandlingen hos dig har givet mig muligheden for at samle op på 40 års erfaringer, se nogle begrænsninger i øjnene og opdage mange gode muligheder.

Min angst for “autoriteter” har lagt sig så meget at jeg har fået gjort de ting, jeg ønsker mig, uden de store problemer. Jeg har masser af selvtillid og beder om det jeg vil have.

For mig har det fungeret godt, at du tilbyder et opmærksomt, kærligt og professionelt rum, som jeg var tryg ved at komme i.

Med venlig hilsen og tak for hjælpen indtil videre,
Kh Lone

Lone, 40 år

“Kære Ghita

En stor tak til dig for at du har hjulpet vores datter videre. Vi startede hos dig i sommeren 2010, fordi vores datter på 12 år havde udviklet en anoreksi. Hendes liv var et stort kaos, og hun havde absolut ingen selvværd. Du vandt hurtigt hendes tillid og gav hende nogle gode redskaber til at arbejde med sig selv.

Vores datter har været glad for at komme hos dig og har selv bedt om at komme under behandling, når hendes kaos blev for stort. Hun har som supplement til hospitalsbehandlingen været under hypnose hos dig flere gange, hvilket har rykket hende helt utroligt hurtigt.

Hun er nu knapt et år senere næsten helt rask. Vi har fået vores glade og sprudlende pige igen med masser af selvværd og overskud til vennerne. Vores datter har altid set frem til sessionerne hos dig, men er “lidt sur” over at hun ikke kan huske, hvad der sker under hypnosen 😉
Hilsen Kathrines mor og far”

Om Kathrine, 13 år

“Hej Ghita Rigtig godt nytår. Vil lige fortælle dig hvordan det går med Elias. Han har haft en rigtig god og mørk vinter, uden problemer.

Elias har ikke længere problemer med at være alene på 1.sal, når det er mørkt, han kan spille, se tv og han kan falde i søvn uden at høre lyde og virker mere ubekymret – tænker ikke mere så meget over hvad han hører og ser i tv.

Han er ikke blevet glad for mørke og kan stadig have dage hvor han ikke er helt tryg ved at skulle gå op alene, men det er som regel hvis han har set en film som var lidt for uhyggelig, den store forskel fra før, er at han ikke bliver ved med at være bange, men at han hurtigt har glemt det igen.

De bedste hilsner fra EB”

Mor til Elias, 9 år

“Tusind tak for din hjælp og din dejlige måde at være på, man kunne virkelig føle sig tryg i din nærhed, hvilket jeg syntes er vigtigt i sådan en situation, hvor du har fuld kontrol over en i hypnosen” …

JH, 46 år

“Det har overrasket mig, at det har hjulpet mig så meget! Det er længe siden jeg har haft det så godt, på trods af, at jeg lige nu går igennem en masse ting på det personlige plan. Jeg har fået et helt nyt syn på livet !”

Marlene, 25 år

“Jeg føler i dag, at jeg er i fuld kontrol over mine følelser, mine spisevaner og mit liv”…

Mie, 31 år

“Kage har jeg ikke særlig meget lyst til, chokolade er minimalt hvad jeg spiser. Jeg har købt vingummi, men der er masser tilbage. 3-5 stk er nok, hvis jeg virkelig trænger til noget sødt… det er virkeligt sjovt at opdage, at lysten ikke overstyrer logikken”…

Gitte, 45 år

“Behandlingen hos dig har haft stor betydning for mig, og har hjulpet mig igennem en rigtig svær tid”…

Marlene, 25 år

“Hej Ghita, jeg må lige skrive til dig.Først vil jeg sige tak fordi at du gjorde min sommer til en fantastisk positiv oplevelse, din hypnose blandet med min søgen efter mindfulness og et buddhistisk syn på livet, ændrede mit sorte sind til en fantastisk oplevelse.

Jeg har fået et super godt liv og jeg nyder hver dag, enten alene! hvilket er noget nyt for mig, da jeg altid har været afhængig af at have en, der kunne være en god støtte for mig. Jeg har aldrig været så lykkelig og så glad som jeg er blevet, jeg har fået så meget ro i sindet og kan slet ikke huske at jeg har været så pessimistisk og tvær. Jeg levet livet fuldt ud, og vil aldrig nogensinde mere ende i den rene elendighed igen.

Tusind tak for din hjælp og din dejlige måde at være på, man kunne virkelig føle sig tryg i din nærhed, hvilket jeg syntes er vigtigt i sådan en situation, hvor du har fuld kontrol over en i hypnosen. Jeg håber at du må få et fantastisk liv med en masse gode oplevelser.

Karma og kærlige kram fra mig :O)

Kærlig hilsen JH”

“Jeg vil helt sikkert anbefale andre hypnose ved Ghita; hvis man tør at tage springet og give sig hen, får man ikke bedre støtte til at klare livets udfordringer end her”…

Dianna, 26 år

“Jeg har oplevet sessionerne som ekstremt behagelige. Hvor man er i total i ét med sig selv, finder frem til sin kerne og “problemet” kommer op til overfladen og er til at arbejde på”…

Marie, 21 år

“Jeg føler, at hun, hver gang vi mødes, viser oprigtig interesse i mig og mit liv, og samtidig også formår at stille de rigtige spørgsmål”…

Dianna, 26 år

…”allerede efter de første besøg hos dig oplevede jeg kæmpe forandringer. Du fik lynhurtigt arbejdet dig frem til kerneproblemet og gav mig de rigtige redskaber til min fremtidige udvikling”…

Mie, 31 år

“Kære Ghita
Jeg må altså lige melde tilbage til dig – fordi det var da den mest fantastiske oplevelse, at prøve hypnose.Egentlig oplevede jeg ikke at være i decideret trance, mens jeg var det. Det er først her efterfølgende, jeg kan mærke, hvor dybt jeg var.Jeg oplevede en stor efterreaktion. Jeg har haft min babyudgave med mig lige siden i tirsdags – på en meget skøn og helende måde. Jeg har også tudet som en vanvittig, som jeg ikke kan huske, jeg gjort det i årevis – men også på en helende måde.Det kan godt være det er indbildning , men jeg føler mig mere hel, end jeg har gjort i meget, meget lang tid. Tak for det!

M-L”

“Du leverede både en engageret og kvalificeret indsats, der sikrede en proces, hvor den enkelte medarbejder følte sig inddraget, samtidig med der blev skabt rum til individuelle ønsker, uden det gik ud over de overordnede rammer.Vigtigst var din evne til at skabe tillid til processen og få formidlet de målsætninger, der lå til grund for ombygningen. En naturlig skepsis fra medarbejderne overfor væsentlige ændringer af arbejdssituationen blev håndteret professionelt, oplevet som ærlig og inddragende, og førte til det ønskede resultat.”

Hilsen Lars Lyngse

Lars Lyngse, 3Fs Bestyrelse og Formanddssekretariat

…[Processen] har haft stor indvirkning på måden at arbejde sammen på – det har givet mere samarbejde. Vidensdelingen er øget betragteligt.Fordi en sådan ombygning lægger op til en anderledes måde at arbejde på, har det givet os – og især det mere underordnede personale – større indsigt, en mere involverende arbejdsdag – og hermed en større arbejdsglæde. Det kan i øvrigt give mulighed for at gøre brug af hidtil uudnyttede/uopdagede ressourcer.

Venlig hilsen og god vind, Pia

Pia, sekretær

‘Mine møder med Ghita har betydet, at jeg er blevet bedre til at tage imod omsorg og kærlighed fra mine nærmeste, i stedet for at sidde fast i fortiden og de gamle indgroede adfærdsmønstre. Jeg tror på, at menneskene omkring mig, vil mig noget godt… Og jeg tror på mig selv !!

Jeg ville ikke tøve med at kontakte Ghita igen, hvis jeg får behov for at få sat tingene lidt i perspektiv, og behov for at tale med en person, som er ekstremt nærværende og meget, meget dygtig !’

Hilsen HR, 35 år

HR, 35 år

“Jeg startede ud hos Ghita Graafland med et rygestop-forløb og blev mødt med en empatisk, grundig, aktivt lyttende samtale, der lagde grund for den hypnose, der skulle hjælpe mig af med min rygetrang.På trods af jeg både var motiveret og selv havde valgt denne form for behandling, er man altid påvirket af mediernes kulørte fremstilling af hypnose.

Men realiteten var at behandlingen blev sammensat ud fra en personlig samtale og selve hypnosen var både behagelig og meget effektiv.

YSG, 46 år”


 “Hej Ghita

Jeg har det rigtig godt! Selvfølgelig er der hverdagens travlhed og tonsvis af gøremål – jeg skal huske mig selv på at komme ned i gear, når muligheden byder sig. Men min grundfølelse er positiv og overbærende.Det er nok det største og vigtigste jeg har fået med mig fra behandlingen – en mere positiv selvfølelse. Min indre kritiker er blevet blidere og jeg har lært at holde af sider af min personlighed, som jeg før har kæmpet imod. Er blevet mere tro mod den, jeg er og holder af mine kvaliteter og styrker. Forsøger ikke længere at stræbe mod at være anderledes…

Jeg stræber stadig mod en masse mål og er meget ambitiøs, udholdende og stædig, men det kan jeg godt lide. Har stadig lidt svært ved at slappe af – det skal jeg lære!

Jeg fik utrolig meget ud af vores samtaler! Følte stor tillid og tryghed. Mange gode aha-oplevelser og åbenbaringer. Mange gode værktøjer til at vende tankerne til det positive. Spændende og fantastiske koblinger mellem fortid og nutid.

Hypnosen var lidt skuffende, da det ikke rigtig lykkedes for mig. Tænker at det ville kræve nogle flere forsøg, for at kunne slappe helt af, ikke tænke så meget og ikke forsøge at kontrollere så meget.

Jeg er meget glad for mit forløb sammen med dig og vil helt sikkert vende tilbage, hvis jeg føler behov.

Kærligst Mette”

Mette, 31 år

“Her kommer mit svar endelig efter min travle opstart på modul 2. Ville gerne opleve flere situationer hvor jeg kunne mærke en forskel inden jeg svarede.Jeg kan glæde dig med at jeg virkelig gjorde det godt til eksamen og kom hjem med et 12-tal for første gang!”

SF

“Kære Ghita Mit møde med dig har været alt det jeg håbede på – og mere til.

Jeg har fra starten følt mig i trygge hænder hos dig, og det på trods af, at jeg har svært ved at åbne op overfor “fremmede”. Men da jeg første gang satte mig i sofaen overfor dig følte jeg mig “hjemme” både fysisk og mentalt. Kemi har alt at sige når det handler om, at skulle vende vrangen ud på sig selv og arbejde med personlige problematikker.

Tak fordi du har hjulpet mig med at blive en bedre udgave af mig selv. Takket være din hjælp og støtte har jeg nu så meget mere forståelse for – og kærlighed til mig selv, og det spreder positivitet og medgang på min vej.

Jeg sender dig meget ofte en kærlig og taknemlig tanke.

Kh C”

C, 36 år

“Hej Ghita, Siden forløbet blev igangsat har jeg fra 1. dag mærket i mit følelsesregister at noget var forandret, det var i første omgang lidt udefineret hvad præcist det var, men det det føltes rart og jeg oplevede at jeg dagligt bevægede mig i retning af en større indre ro end jeg tidligere har oplevet i mit liv.

Denne udvidelse af indre ro er et resultat af mit forløb hos dig, og den er efterfølgende stadigt voksende. Jeg oplever at det giver mig helt nye muligheder i mit liv bl.a. har det generelt i min kontakt til andre mennesker en afgørende positiv indvirkning.

Og så er jeg blevet forelsket i mig selv og det er bare en rigtig dejlig fornemmelse.Min evne til at lytte til mine omgivelser er markant blevet skærpet, og det giver positive resultater både inde i mig selv i form af positive følelsesmæssige oplevelser, samt i det der sker udenfor mig i form af samspillet med kunder, arbejdsgivere og klienter.

Under hele forløbet hos dig og nu efterfølgende oplever jeg en bevidsthedsudvidelse, som forklares bedst ved at jeg har fået en bedre forståelse for mig selv, hvem jeg er, hvordan jeg som menneske fungerer og hvad der er vigtigt for mig hvilket tilsammen gør det mere naturligt og dermed lettere for mig at udtrykke mig både emotionelt og rationelt.

Resultatet er en større integritet som er med til at give et bedre samspil mellem mit indre og ydre liv. Før stod det jeg følte indeni og fra det jeg oplevede/levede udenpå længere fra hinanden en jeg var opmærksom på, i dag har jeg fået bragt disse aspekter tættere sammen, de nærmer sig dagligt mere og mere. Det giver nye udfordringer, men fordi jeg har opnået en større integritet, bliver selv de ting i som har direkte betydning for min daglig dag, f.eks. markante forandringer i job/karriere, til noget som falder stille og roligt på plads uden de større anstrengelser, frygt er transformeret til nysgerrighed samt evnen til at se muligheder, være eftertænksom og slå til når den helt rigtige mulighed byder sig.

Jeg har været yderst tilfreds med forløbet hos dig, din professionalisme, din empati, evne til at lytte, forstå, fange, fastholde og transformere de egentlige udfordringer der har været årsagen til min usundhed og overvægt.Jeg er for første gang ikke på kur, men spiser idag med langt større omtanke og respekt for mig selv end jeg før har gjort. Mit udgangspunkt var vægttab og det var det jeg ville have noget ud af i forløbet hos dig, men jeg har fået langt mere end det.

En tak fra mit hjerte.”

Kristian B
Taksigelse

“Kære Ghita Vi har haft to møder i begyndelsen af året angående min angst for at køre på motorveje som jeg har haft 10 år. Jeg vil gerne tilbagemelde at jeg var meget glade for vores samtaler, selvom det kun var to gange.

Jeg synes at du er underligt dygtig til at lytte og samtidig at bakke en person op, lige dér hvor der er brug for det. Det føltes i hvert fæld sådan for mig.

Jeg ved jo ikke med sikkerhed om det nu skyldes vores korte samtaler og en hypnose, eller om det er fordi jeg er gravid i 7. måned, jeg føler at jeg er stærkere end nogensinde. Måske er det både og, og jeg vil nu gerne sige tak til dig 🙂

Jeg ønsker dig og din familie en dejlig jul og et godt nytår 2013!”

Y, 31 år

“36 år med overvægt – nu 40 kg. lettere. På 7 mdr og uden at lide afsavn på nogen måde! Jeg har fået et helt andet liv – er blevet en helt anden – samtidig med at jeg er mig selv.Et blodtryk på 115 over 77. Kolesteroltal der beskrives som ikke bare flot – men meget flot af min læge! Og en eliminering af den diabetes 2, som jeg var på vej ind i. Samt et psykisk overskud, der er enormt !

kh og tak for alt !”

PH

“Kære Ghita Nu har vi været på skituren i Norge. Det gik super godt. Jeg kunne tage alle skiliftene nu. Det er meget glad for at jeg klarede det.

Bedste hilsner fra K.
Også hilsen fra min mor.”

KA, 11 år

“Hej Ghita Tak for denne gang.

Jeg vil gerne give en tilbagemelding på de 4 møder, som vi har haft.Jeg synes det har været med til at gøre en stor forskel i forhold til mit parforhold og mine tanker.

Jeg håndterer jalousi anderledes og spekulerer i det hele taget ikke så meget over det længere, så det har været en rigtig god oplevelse for min del. Jeg synes også, at temaet i dag var det rette. Jeg vil ikke udelukke, at jeg vender tilbage – forhåbentlig med et andet formål 😉

Bedste hilsner, BR”


“Jeg oplevede at min rygetrang forsvandt med det samme og at de tankemønstre, jeg havde omkring rygning forsvandt.Her 6 måneder efter er min rygetrang fortsat væk og erstattet af en behagelig lettet følelse af fortsat pleje af min personlige sundhed.”

Charlotte

…”Der er 2 områder hvor jeg virkelig har haft gavn af den behandling som jeg har fået.

I starten og I de kritiske perioder har Ghita formået at give mig et løft, således at det havde en øjeblikkelig effekt og selvom jeg befandt mig i en kritisk og tilspidset situation følte jeg, at jeg havde ressourcerne til at komme igennem det.

Derudover har samtalerne flyttet mig på den lange bane således, at jeg nu er mindre kritisk over for mig selv og mine præstationer og er i stand til at have et nuanceret opfattelse og i det hele taget gjort, at jeg er i mere balance med sig selv.Det har ikke været nogen mirakelkur, men en rejse i personlig udvikling over tid, hvor jeg virkelig har haft gavn af Ghitas erfaring og ekspertise, således at jeg nu føler mig langt bedre rustet til at tage de udfordringer op, der kommer såvel privat som på jobbet.

Bedste hilsner”

MS

“Efter et succesfuldt rygestopforløb med hypnose, fik jeg lyst til at afprøve et mere aktivt hypnoseterapeutisk forløb i forbindelse med oplevelsen af en voldsom sorgproces.Forløbet bestod af en afveksling mellem samtale, terapeutiske værktøjer og hypnose. I processen fandt jeg ind til både tidligere oplevede traumer, der havde påvirket mit liv, samt visualiseret fremtidige mål og behov, der skal formet mit liv.

Med Ghitas store indfølingsevne og visualiseringsteknikker, fik jeg afdækket væsentlige traumer i mit liv, der havde formet min livsbane og ved hjælp af hypnosen, har jeg fået lindret og afklaret dem. Det har ikke fjernet sorgen, men det har lettet processen og givet mig en tro på at uanset, hvor lang tid og hvordan mit liv i fremtiden vil forme sig, så er der nu fokus på det rette ting og en styrket evne til at forblive i mig selv og mine egne værdier.

Hele forløbet har været en stor hjælp for min fortsatte personlige udvikling, en gave jeg burde have givet mig selv forlængst.

Jeg kan derfor kun anbefale Ghita Graafland, hvis du ønsker at få afdækket og ændret livsmønstre, tankebaner eller bare dårlige vaner – der hæmmer dig I at blive den person, du gerne vil være.

Mvh. C”


“Hej Ghita

Jeg vil bare lige melde tilbage til dig og fortælle at du har været en utrolig stor hjælp i forhold til min eksamensangst. Jeg er dig virkelig taknemmelig og kan kun tage positive ord med mig om dig og dine evner.

Jeg har klaret mine eksamener rigtig godt og har mærket en indre ro som jeg slet ikke troede var mulig.

Jeg vil uden tvivl anbefale dig til andre og selv vende tilbage hvis der måtte opstå noget, jeg får svært ved at udrede alene en anden gang ude i fremtiden.

Tusind tak
Mvh. NS :o) ”


“Kære Ghita
Ja tak for i går, jeg fik så meget ud af det, en slags åbenbaring!
Jeg kan mærke, at der er sket en forandring i min måde at tænke om mit liv og min prioritering, nu skal det bundfælde sig og gro.Men følelsen af at det er rigtigt og vigtigt er usædvanlig god og følelsen af, at det ikke behøver at koste så mange kræfter at få det hele til at hænge sammen, er en drivkraft.Tak fordi du stiller din ekspertise til rådighed, jeg er dybt taknemmelig over at have fundet dig og respekterer din faglighed og skarphed i vanvittig høj grad!Solskin og forårshilsner
CG


“Hej Ghita, A har strålet som en sol siden vi var hos dig. Han har fundet sit gamle humør og han sover godt om natten. Han drager glad afsted til diverse sportsaktiviteter og trives i det hele taget rigtig godt.

Vi har også fået positive tilbagemeldinger fra skolen, som siger at de kan se en klar forskel; Han markerer og deltager i timerne på en helt anden måde end før.
Vi er så glade og A er super glad!!

med venlig hilsen,
mor til A, 9 år


“Kære Ghita

Først vil jeg takke mange gange for “rejsen” gennem mit følelsesregister.

Jeg var mere end lettet og følte en energi af format…………..tror faktisk jeg gik og smilte helt for mig selv op til Zoo, hvor min bil holdte.

Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal ind til dig.

Ved ikke, hvad du gjorde ved mig i går – men ingen tvivl om du hjalp mig på vej med de rette ord, så mine tanker fik fat i det positive.

Har prøvet nogle gange og fange ordet “jalousi”, men sjovt nok, så ligger det mig meget fjernet og kan slet ikke gribe det (en vidunderlig følelse).

Tak for den måde du er på.
Du er den bedste i verden, til og være dig!

Hilsen Dorte”


“Hej Ghita – Nu må jeg få gjort, hvad jeg længe har tænkt at gøre:
nemlig give en tilbagemelding på min session hos dig.Allerede i vores tlf.samtale havde jeg en fornemmelse af god kontakt og troværdighed i forhold til dig. Under seancen følte jeg mig veltilpas med dit ordvalg, din stemmeføring og dit væsen.Jeg har ikke røget en smøg siden – men hygget mig i mange sammenhænge :-)Desuden har jeg omtalt min meget gode oplevelse hos dig i min omgangskreds, der har forskellige behov – rygestop, tics osv.Mange tak for et godt møde –
De bedste hilsner
Helle”


“Hej Githa.
Marck var sidst i hypnose hos dig inden skolens sommerferie så vi var lidt spændt på hvordan det ville gå efter 8 ugers ferie.

Marck kunne tidligere ikke sige noget foran sine klassekammerater, hvilket har været et stort problem iforh. til at Marcks lærer ikke har kunne bebømme ham i mundlige fag.

Efter hypnosen har Marck det meget anderledes – han tør stille sig op og sige noget. Forleden dag var vi til skole/hjem samtale hvor hans lærer fortalte at han havde nået sit mål med stor stil (målet var at Marck skulle sige noget mere i timerne).

Vi takker dig mange gange for at du har hjulpet vores søn,
Marcks Mor og Far ”


“Kære Ghita
A har det godt, han har ikke de hyppige mareridt længere og han er heller ikke bange for at falde i søvn i sin egen seng.
Han omtaler dig som ‘hende der hjalp ham’ (selvom vi jo strengt taget ikke var der mere end 1½ gang :-)De bedste hilsner
A’s Mor”


“Kære Ghita

Min oplevelse hos dig både under den første session, hvor vi kun talte og den anden, hvor jeg var under hypnose var helt igennem en fantastisk oplevelse.

Vores samtaler har fået mig til at se på mit liv på nye måder og selve tranceoplevelsen bruger jeg i forbindelse med søvn, fokusering og afslapning. Jeg sover længere, dybere, mindre forstyrret og føler mig langt mere udhvilet om morgenen. Jeg har en oplevelse af at min gang er blevet anderledes, jeg går blødere! Jeg oplever ikke de samme spændinger i mine ben af denne grund tænker jeg, og ej heller fordi jeg er så meget mere afslappet i og efter søvn. Også min nakke virker “løsere”.

Dine sætninger til mig om jeg “behøver” at gøre, “behøver” at være osv. havde jeg meget med mig i de første uger. Det er pudsigt at en anden vinkling på handlinger og tankemønstre med samtidig brug af et ord som ikke lige ligger “naturligt” for mig kan have så stor effekt. Det var med mig flere gange om dagen i de første uger. Så aftog det ligesom lidt og pludselig kunne jeg blot konstatere at jeg havde “aflært” noget, for det jeg nu lagde mærke til var at jeg ikke spændte op. Helt igennem fantastisk.

Sidst., bonusoplevelsen med at komme tilbage til mine børn. Tak for hjælp til det. Det er helt uforglemmeligt.
Tak.

Du har nogle fantastiske evner og det er ikke utænkeligt at jeg en dag vender tilbage hvis jeg får brug for hjælp til noget fokusering.

Kærlig hilsen
Z, 47 år”


“Hej Ghita.

Tak for en rigtig god session igår 🙂

Jeg fik 10 til min mundtlige eksamen i dag, og selvom jeg var nervøs fandt jeg min indre styrke, som du har hjulpet mig med 🙂

Rigtig god week 🙂

Hilsen R”


“Hej Ghita
Siden vores samtale sidste onsdag har jeg haft det fantastisk!

Hvordan eller hvorfor aner jeg ikke, men jeg har ikke rørt sukker, jeg har ikke krævet sukker, jeg har ikke tænkt på sukker.

Jeg har været til middag og kunne sige nej tak til dessert og virkelig mene det – uden at føle mig snydt eller forbigået. Jeg er gået forbi søde sager i supermarkedet og jeg var fuldstændig ligeglad.

Min mand og min forældre har uafhængig af hinanden sagt at jeg er den “gamle” J, glad og fuld af overskud. Jeg har det bare så godt og jeg er bare så glad – og virkelig bekymret for at denne fornemmelse ikke fortsætter.

Jeg har reserveret en tid hos dig igen i april. Jeg vil virkelig gerne komme, for jeg så taknemmelig og glad for vores første samtale, men hvad er din erfaring. Vågner jeg en dag og er alt det samme igen eller kan der virkelig været sket sådan en (for mig) kæmpe ændring i mit handlemønster på bare én samtale?

Mange tak for din hjælp

kh J”


“Hej Ghita,

F har det rigtig godt. Det er nu lykkedes for hende at sove i sin egen seng 4 nætter i træk. Der har været opvågninger to af nætterne, men det har været muligt at trøste hende i hendes egen seng, hvorefter hun har sovet videre resten af natten ;O)

Hun har også mere mod i forhold til at bevæge sig frit i huset, så vi er meget tilfredse med, hvor hun er nået til med fælles hjælp fra alle parter.

Tak for det bidrag du har stået for.

Bedste hilsner, F’s mor”


“Kære Ghita
Du hjalp mig i forbindelse med flyskræk gennem en enkelt telefonsamtale.

Om halvanden uge skal jeg flyve igen, og det påvirker mig ikke synderligt 🙂 Fantastisk!”

kh AH”


“Hej Ghita. Havde helt glemt din 24 timers regel..
Men er utrolig glad for at jeg kan få rykket min tid fra i går.Min kærestes fødsel forløb bare helt efter bogen og tog kun 4 timer fra vandet gik kl 2 om natten.Og dine sessioner har betydet en kæmpe forskel for min nåle-/ blod-fobi i forhold til hvordan jeg har oplevet fødslen samt tidligere besøg på Hvidovre hospital.Det har været helt vildt… Tak.Endnu en gang tak for din hjælp.Venlige hilsner
Kasper”


“Hej Ghita. Jeg besøgte dig en enkelt gang for er stykke tid siden, hvor du behandlede min mørkeræd – hvilket har hjulpet fantastisk!”

NA

“Hej Ghita,

Jeg vil gerne takke dig for din hjælp ved sidste session, hvor vi behandlede mine bekymringer i forbindelse med en forestående retssag.

Det hjalp virkelig for mig, og det var næsten ligefrem en fornøjelse at stå i retten og være rolig og velforberedt. Jeg følte at jeg gjorde mit bedste, og ikke blev begrænset af mig selv.

Tak!”

LB

“”Kan kun give dig gode anbefalinger og giver tit dit nr videre til andre.

Alle børn bør have en Ghita og snakke med;-)

TL

“Hej Ghita,
Tak for en god snak i går (igen, igen). Jeg fik virkelig noget ”med hjem”, skal du vide. J
Du har siden vores første samtale sat noget i gang i mig. Jeg oplever, at efter vi har talt sammen i en god time, så har jeg bare lyst til at afslutte samtalen før tid og komme hjem og omsætte dine ord til handling.
Jeg vender helt sikkert tilbage til dig, når muligheden er der.

Venlig hilsen
Helle”

H 52 år

”Hej Ghita,
I juni måned var jeg til hypnoterapi hos dig for at få hjælp til min eksamensangst. Vi lavede nogle positive “visualiserings-øvelser”, som jeg efterfølgende forsøgte at øve og fortsætte med derhjemme.

Jeg ville skrive og takke dig, for det hjalp mig helt utroligt meget. Jeg oplevede at jeg kunne sove nætterne op til de mundtlige eksaminer, og jeg var ikke så rystende nervøs at “klappen gik ned” til selve eksamen.
Som vi også talte om, så fik jeg udelukkende 02 og 4-taller forrige semester, og dét at du hjalp mig med at fjerne lidt fokus fra de konkrete tal, hjalp rigtig meget!

Derudover vil jeg lige tilføje, at jeg fik 12 og 7 i denne eksamensrunde. Det var en helt utrolig fornemmelse, når jeg for en gangs skyld ikke fokuserede så meget på karakterne, og aldrig har fået 12 før.
Så STORT tak for hjælpen! Jeg føler, at det gjorde en stor forskel – til trods for vi kun havde en enkelt “session”.
Mvh TL”

TL

“Fra første møde med Ghita følte jeg mig i trygge hænder, både pga af hendes personlighed men også ift hendes store professionalitet.
Jeg har været gennem samtaleterapi og hypnose ift personlige issues, som har været svære at få skovlen under hos almindelig psykolog. Mit forløb sluttede af med en rygestop hypnose – aldrig har jeg forestillet mig, at det skulle være så let. Jeg er nu røgfri på 3. måneder og har ikke været ude i forhandlinger med mig selv en eneste gang.
En af Ghita´s absolutte styrker er, at hun er så dygtig til at gøre hver seance fuldstændig individuel og præcis skræddersyet til mig.
Jeg vil til enhver tid anbefale Ghita til enhver og vil ikke tøve med at vende tilbage, hvis jeg jeg skulle få brug for det.
Tak Ghita.”

J, 48 år

”Kære Ghita.
Som jeg sagde i onsdags, er jeg overrasket over, hvor stor effekt den første session/ indledende samtale havde. Din coachning som fik mig til at sætte ord på hvad jeg gør kontra det, jeg ønsker at gøre, betød at mit fokus på mad og usunde sager forsvandt som dug for solen.

Jeg har ikke siden haft lyst til at spise usundt, og det er ikke bare fordi jeg kæmper med det – det falder mig slet ikke ind. Jeg er dybt forundret over effekten.
Venlig hilsen J”

Jesper, 55 år

”Kære Ghita.
Du mødte mig med engagement, forståelse og en neutral uforbeholden anerkendelse af de problemer oplevelser som jeg har med mig gennem livet.

Jeg fornemmede at der var rum og plads til at lade min følsomhed vise sig. Her fik du de første tre sessioner fat i kerne problemet og efterfølgende via Hypnoterapi samt ved en tidslinie terapi i bevægelse, hvilket føltes rart, dels anskueliggjordt et hændelsesforløb, men samtidig viste mig at handling bevægelse flytter energi.

Du viste entusiasme, og var/er engageret i at dele din viden med mig, hvilket netop for mig stimulerede min egen faglighed med en forståelse/erkendelse af en mulig bedre fremtid. Dels forløsende udluftende samtaler, men hver gang som tidligere nævnt, faglig videns deling der giver forståelse. En åbning der ligeledes prikkede til nysgerrighed omkring mit følelsesliv men også en ny spirende lyst til at opleve og lære nye ting.

Det har været hårdt arbejde men rigtig meget værd.
Du viste mig varme, humor og glæde så tak for det J.
Hilsner fra Bjørn.

Jesper, 55 år

Hej Ghita

Vi vil blot oplyse dig at William ser ud til at håndtere edderkopper fobien rigtigt fint.

Vi kan se at når han møder en af slagsen, beder han os om at fjerne den, før i tiden flippede han mere eller mindre ud.

Vi er meget glade for din behandling som ser ud til at lykkedes
Tusind tak, kh Williams far og mor

Williams far og mor

”Til Ghita
En usædvanlig intens og refklekterende facilitator/ terapeut som man skal lede længe efter.
Ghita formår, i overført betydning, at guide klienten over livets vej, uden at skulle omvejen hen til rødt lys.

Et empatisk og intuitivt forløb, som blev rundet af med opsamling og værktøjer der virker.”

Tak fra Joan

”Hej Ghita, Jeg ville sgu lige give dig en update på den journalistiske del af prøven, og jeg gjorde alt vi havde talt om. Tog prøven med ro i sindet. Tog derfra, og hjem igen.

Jeg tog så videnstesten ligeså snart den var online, og fik kun 19 rigtige ud af 50, hvoraf nogle kunne være delvist rigtige, og give flere point. Jeg havde dog lidt opgivet, fordi jeg ikke troede det var nok!

MEN SÅ åbnede jeg min mail i går, og nu er jeg fandme blevet inviteret til sidste del, som foregår i Århus! Så tak for hjælpen!”

Kh K

“Det har overrasket mig, at det har hjulpet mig så meget ! Det er længe siden jeg har haft det så godt, på trods af, at jeg lige nu går igennem en masse ting på det personlige plan. Jeg har fået et helt nyt syn på livet !”

Malene, 25 år