Kontakt

Kontakt mig via formularen herunder:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

Emne

Din besked

 

Firmadata:
Graafland | bedre nu
v. Ghita Lauth Graafland

Strandgården
Svenstrupvej 113, Svenstrup
4400 Kalundborg

CVR-nr: 32573738
Konto i Danske Bank: Reg. nr. 3409 Konto nr. 0010637058

Åbent for klienter:
Strandgården, Vestsjælland og efter særlig aftale i København/ Frederiksberg/ øvrige Sjælland. – Kontakt mig og hør nærmere!

Ønsker du at bestille tid personligt, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på en af følgende måder:

Kontakt mig lettest pr. e-mail ved at udfylde kontakt-formularen herover, eller ved at skrive på mailadressen: info@graafland.dk. Så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt mig pr. telefon på nr. 4128 4528. Jeg er ofte optaget af sessioner – i så fald er du velkommen til at efterlade en besked, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Godt at vide i øvrigt
Der er intet venterum, eftersom jeg lægger vægt på at de fysiske rammer er hjemlige og uformelle. Mød derfor venligst ikke op tidligere end. 5-10 min. forud for den aftalte tid, da jeg er i gang med at forberede din session. Familie/ ledsagere er velkomne til at bevæge sig rundt på vores store, naturskønne grund eller ved stranden 2 minutter fra den, mens vi arbejder.

Bruger du kontaktlinser kan det til hypnoterapi være godt at have briller med eller på, hvis du normalt oplever ubehag med linserne ved lukkede øjne i tidsrum op mod en halv time.

Se, hvad du i øvrigt kan forvente af en session, på siderne NLP, Coaching og Hypnoterapi. Du kan også maile til mig, hvis du har spørgsmål, som du ikke kan få svar på her på siderne.